dimarts, 21 de novembre del 2017

Moltes gràcies a tots!

Per tercer any consecutiu, al col·legi Mare de Déu de Gràcia de Maó hem organitzat, juntament amb l’APIMA, una jornada d’escola i família on hem pogut treballar per millorar i embellir algunes parts i racons de la nostra escola.

Han estat més de quaranta famílies que el matí de dissabte 18 de novembre es van atracar a l’escola per compartir unes hores de feina amb els mestres i els fillets que també van voler-ne ser partícips. Repintat de columnes i altres espais escolars, preparació de l’hort escolar per a sembrar-hi, muntat d’armaris, tractament a la nova caseta d’hort i col·locació de pilotes de tennis a les potes de les cadires de vuit aules escolars varen ser algunes de les feines que amb molt de gust i ganes vam realitzar dissabte. Així mateix, els més petits s’ho van passar moltíssim bé amb els tallers que els vam preparar. A mitjan matí vam aprofitar per recuperar forces i gaudir tots junts d’un bon berenar al hall de l’escola.


Volem agrair la col·laboració de les famílies participants a la jornada, dels mestres de la nostra escola que hi van acudir i també de l’Ajuntament de Maó pel suport tècnic i econòmic, i la seva bona predisposició. Igualment, gràcies a l’APIMA per també donar-nos suport i ajuda en la millora de les nostres instal·lacions.